26 iun. 2012 | 14:10

Un alt smartphone quad core se apropie de realitate – Meizu MX 4-core

ACTUALITATE
Un alt smartphone quad core se apropie de realitate - Meizu MX 4-core

Meizu MX 4 core

Desi Meizu MX a ajuns deja la un numar considerabil de utilizatori in Tara Soarelui Rasare, a venit timpul ca fratele mai sprinten sa atraga alti clienti cu o reteta aproape identica.

Meizu MX Quad-Core este un nou smartphone ce se va lansa pe 30 iunie in Japonia si care va avea ca diferenta semnificativa fata de vechiul Meizu MX procesorul cu 4 nuclee, in loc de doua. In rest, vorbim de acelasi ecran de 4 inci cu o rezolutie de 960 x 640 si de camera de 8 megapixeli. Pe partea de stocare s-au mai inregistrat cateva schimbari, cei 16 GB din primul model transformandu-se acum in 32 sau 64GB in functie de buget. Procesoul este un Samsung Exynos care, dupa spusele producatorului, ar trebui sa se reflecte intr-o performanta cu 60% mai mare decat a vechiului model.

Daca performanta sporita in scenariile de utilizare zilnice poate fi neobservata, cei de la Meizu au facut schimbari si pe partea de software. Interfata preinstalata peste ICS, in cazul MX 4-core, poarta numele numele de Flyme OS 1.0. Ca functionalitate, Flyme OS pe langa detalii estetice vine cu un spatiu de stocare in cloud si o functie de localizare a telefonului de la distanta.

Noul smartphone disponibil de la sfarsitul acestei luni va pute fi cumparat din Hong Kong cu 475 dolari – 32GB si 633 dolari – 64 GB. In ceea ce priveste momentul in care noua interfata Flyme OS va ajunge la ceilalti utilizatorii de Meizu MX si Meizu M9, mijlocul lunii urmatoare este cea mai probabila perioada.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele