Un alt fel de iPad s-a vandut pe Ebay cu 10.000$

Un alt fel de iPad s-a vandut pe Ebay cu 10.000$

Prototip iPad

Chiar daca nu este prima oara cand am auzit de un iPad cu locas pentru doua dock-uri, unul pe lungime si unul pe latime, pentru prima oara un astfel de model poate fi achizitionat.

Pe eBay e a aparut o licitatie a unui iPad care are extrem de multe in comun cu iPad-ul de prima generatie, insa vine cu cateva elemente noi. Vandut cu 10.200 dolari, dispozitivul din imaginile alaturate are doua porturi care functioneaza cum te-ai astepta, iar la interior are aceleasi componente precum un iPad obisnuit. Nici ecranul nu este diferit de modelul pe care l-am putut achizitiona in urma cu doi ani.

Respectivul model este un prototip intern Apple, probabil unul din putinele existente. Bombardat cu o serie de coduri interne, care daca ar fi aflate de catre gigantul din Cupertino ar duce cu usurinta la aflarea celui care a scos modelul din teste, iPad-ul este cu adevarat o piesa de colectie. Sistemul de operare poarta numele de SwitchBoard si este platforma folosita intern de catre Apple pentru testarea componentelor interne. Exista o vaga posibilitate ca orice sistem de operare sa fie compatibil, insa, dupa cum scris si vanzatorul in anunt, ar fi pacat sa se renunte la sistemul preinstalat.

Desi aparent ecranul capacitiv nu este functional, produsul s-a vandut cu 200 de dolari mai mult decat pretul cerut in afara licitatiei.

Prototip iPad 2

Citește și:
Etichete: