Ultimul update de Android JellyBean, 4.1.2, ajunge pe dispozitivele Nexus [+VIDEO]

, 16 Oct, 15:00

Dupa tableta Nexus 7, care a primit un update la Android 4.1.2 in urma cu aproximativ o saptamana, a venit timpul si pentru celelalte Nexus-uri recente sa beneficieze de acelasi tratament.

android 4.12 galaxy nexus s

Utilizatori de Galaxy Nexus si Nexus S au inceput in aceasta perioada sa fie invitati la update. Versiunea in cauza este Android 4.1.2 iar informatia deja a fost confirmata din numeroase surse. Trebuie mentionat faptul ca nu avem de-a face cu un update semnificativ (aproximativ 15 MB), iar posesorii de smartphone-uri primesc notificarea cu oarecare intarziere, in functie de sursa din care si-au procurat telefonul (de la operator sau la liber).

In principiu, noua vesiune de Android a venit la scurt timp dupa Jelly Bean si este si normal sa fie dominata mai degraba de remedieri de bug-uri decat de functii noi. In orice caz, utilizatorii care si-au facut update-ul deja semnaleaza un boost de performanta si unele mici optimizari, cum ar fi cea din videoclipul de mai jos.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

din care stiu asta presupune un nexus device sa aiba mereu cea mai noua varianta android fara nici un fel de adaos din partea producatorului!

Astazi am primit si eu update-ul pe S3 🙂 pare ca merge mai bine.

cum pot sa imi fac si eu update pe s3?

Azi am primit si eu updatu pe note 2

Ipatioaei Silviu

AS VREA SI EU SA-MI FAC UPDATE DE 4.1.2 , IMI SPUNETI CUM O POT FACE .
MULTUMESC

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail