Ultimul update de Android JellyBean, 4.1.2, ajunge pe dispozitivele Nexus [+VIDEO]

, 16 Oct, 15:00

Dupa tableta Nexus 7, care a primit un update la Android 4.1.2 in urma cu aproximativ o saptamana, a venit timpul si pentru celelalte Nexus-uri recente sa beneficieze de acelasi tratament.

android 4.12 galaxy nexus s

Utilizatori de Galaxy Nexus si Nexus S au inceput in aceasta perioada sa fie invitati la update. Versiunea in cauza este Android 4.1.2 iar informatia deja a fost confirmata din numeroase surse. Trebuie mentionat faptul ca nu avem de-a face cu un update semnificativ (aproximativ 15 MB), iar posesorii de smartphone-uri primesc notificarea cu oarecare intarziere, in functie de sursa din care si-au procurat telefonul (de la operator sau la liber).

In principiu, noua vesiune de Android a venit la scurt timp dupa Jelly Bean si este si normal sa fie dominata mai degraba de remedieri de bug-uri decat de functii noi. In orice caz, utilizatorii care si-au facut update-ul deja semnaleaza un boost de performanta si unele mici optimizari, cum ar fi cea din videoclipul de mai jos.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail