Twitter vine cu schimbari semnificative pe cautare

Twitter vine cu schimbari semnificative pe cautare

new_bird

Printr-un post recent pe blogul companiei intitulat Simpler Search, Twitter a anuntat o serie de schimbari menite sa transforme experienta cautarii intr-una mai prietenoasa si mai eficienta.

Intr-o miscare ce pare inspirata din Google, Twitter va avea auto completare pe cautare, corectare ortografica si rezultate relevante legate de termenii cautati. Un alt avantaj va fi legat de utilizatorii serviciului. In momentul in care veti cauta o persoana, printre rezultate va fi afisat atat pseudonimul respectivului, cat si numele real. Incercand sa castige popularitate si printre utilizatori mai atehnici, Twitter si-a imbunatatit algoritmii de cautare in asa fel incat sa scoata in fata vedetele si organizatiile mai populare intr-o sectiunea speciala a rezultatelor.

Odata cu noul update nu vor fi neglijati nici utilizatorii entuziasti ai serviciului care isi folosesc propria retea de contacte pentru informare constanta. Ca urmare, in momentul in care cautati un tweet anume, veti avea posibilitatea de a limita segmentul de rezultate doar la cunoscuti – persoane pe care le urmariti pe Twitter.

Desi se mai pot imbunatati multe lucruri la Twitter, noile functii fac o treaba foarte buna in a ajuta utilizatorul sa profite mai bine de reteaua de socializare. Avand in vedere ca acesta este si scopul celor de la Twitter, ramane sa vedem si in continuare ce ne va mai rezolva gigantul.

Citește și: