Twitter si-a lansat primele reclame difuzate la TV

Twitter si-a lansat primele reclame difuzate la TV

twitter-tv add

Intr-o perioda in care explozia ritmului in care oamenii isi fac cont pe Twitter s-a mai potolit, compania cu acelasi nume s-a decis sa incepe sa-si promoveze produsul si direct, nu doar indirect.

Zilele trecute au fost difuzate la TV primele reclame create vreodata pentru a promova reteaua de socializare Twitter. Exista o mica sansa ca respectivele clipuri sa fie primele realizate vreodata cu scopul de a face reclama la o retea virtuala de socializare, legat de acest aspect am insa cateva rezerve.

Promovat indirect deja de cativa ani buni, Twitter a ales Nascar, sau mai bine zis publicul respectivului eveniment, pentru a incerca sa induca privitorului un sentiment destul de clar. Sub sloganul „Fa-ti cont pe Twitter ca sa vezi ce vad ei”, campania pare destul de bine pusa la punct din toate punctele de vedere.

Mai jos gasiti toate clipurile difuzate de-a lungul celei mai recente curse apartinand Nascar. Ideea reclamei mi se pare buna, iar daca vor reusi sa o transpuna si in alte domenii de activitate este imposibil sa  nu fie un succes.