Twitter mareste dimensiunea posturilor, pentru unii

Twitter mareste dimensiunea posturilor, pentru unii

Twitter Long

Incercand sa evolueze si sa schimbe o mare parte din functionalitatea clasica a trimiterii de mesaje scurte de pana la 140 de caractere, Twitter anunta pe blogul companiei o serie de schimbari la sistemul clasic de servicii.

Expanded tweets este o functie extrem de importanta, care pana de curand era imposibila si care permite organizatiilor publicistice si trusturilor de presa sa posteze continut peste limita clasica de 140 de caractere. In practica eliminarea acestei limitari se reflecta la prezenta intr-un tweet atat a titlului unei stiri, de exemplu, cat si a unei scurte prezentari a respectivei stiri.

Acest format de postari vor fi disponibile initial pe website-ul pentru sisteme desktop si pentru mobile, urmand ca in scurt timp acelasi tip de functionalitate sa fie disponibila si in aplicatiile omonime pentru iOS si Android.

Din acelasi trend al schimbarii fac parte posibilitatea integrarii de clipuri YouTube intr-un tweet, posibilitatea trimiterii de imaginii Instagram intr-un tweet, plus multe altele. Important este ca astfel de schimbari, fiind integrate la nivel centralizat, sunt compatibile cu un intreg ecosistem de aplicatii pentru twitter, indiferent de platforma. Astfel, indiferent daca esti in browser-ul de PC sau folosesti Tweetdeck pentru iPhone, poti vedea aceleasi lucruri.

Daca totul merge bine, Twitter are mari sanse sa faca si mai multi bani din orice platforma. Avand in vedere ca o parte din functionalitatea descrisa mai sus va fi disponibila doar utilizatorilor de tip business, este evident ca cineva trebuie sa si dea niste bani pentru un serviciu la care utilizatorii obisnuiti nu au acces.

Citește și: