Twitter face newslettere cu „best of”

Twitter face newslettere cu best of

Twitter mail

Twitter a anuntat un nou serviciu al companiei care nu se va reflecta intr-o functie noua a site-ului sau a aplicatiilor omonime pentru portabile, PC-uri sau Mac-uri.

Gandita ca un newsletter sau o forma de email digest, noua functie va fi practic un email saptamanal la care va puteti abona din pagina de configurare a profilului de Twitter. Respectivul email va include cele mai populare tweet-uri ale prietenilor vostri din ultimele 7 zile, dar si tweet-uri populare ale altor personalitatilor urmarite de followeri. Aparent, va fi inclus si un set de povesti extrem de populare de pe Twitter din saptamana care s-a incheiat, asemanator unui concept de genul „best of”.

Un astfel de sistem a mai existat in urma cu ceva timp datorita unei companii intitulate Summify, care se ocupa cu generarea respectivelor emailuri bazate pe feed-uri de Twitter. Avand in vedere ca Summify a fost achizitionata de Twitter in urma cu ceva timp, nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca o parte din tehnologia companiei cumparate se reflecta in noul serviciu al cumparatorului.

Oare cata lume se va abona la noul tip de newsletter?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: