Twitter face newslettere cu „best of”

Twitter face newslettere cu „best of”
14:40 15.05.2012

Twitter mail

Twitter a anuntat un nou serviciu al companiei care nu se va reflecta intr-o functie noua a site-ului sau a aplicatiilor omonime pentru portabile, PC-uri sau Mac-uri.

Gandita ca un newsletter sau o forma de email digest, noua functie va fi practic un email saptamanal la care va puteti abona din pagina de configurare a profilului de Twitter. Respectivul email va include cele mai populare tweet-uri ale prietenilor vostri din ultimele 7 zile, dar si tweet-uri populare ale altor personalitatilor urmarite de followeri. Aparent, va fi inclus si un set de povesti extrem de populare de pe Twitter din saptamana care s-a incheiat, asemanator unui concept de genul „best of”.

Un astfel de sistem a mai existat in urma cu ceva timp datorita unei companii intitulate Summify, care se ocupa cu generarea respectivelor emailuri bazate pe feed-uri de Twitter. Avand in vedere ca Summify a fost achizitionata de Twitter in urma cu ceva timp, nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca o parte din tehnologia companiei cumparate se reflecta in noul serviciu al cumparatorului.

Oare cata lume se va abona la noul tip de newsletter?

loading...