Twitter cocheteaza cu hostingul de continut video

Twitter cocheteaza cu hostingul de continut video

Daca tot a castigat de mult coroana in domeniul micro-blogging, dupa gazduirea de imagini statice, Twitter planuieste lansarea unui serviciu de video hosting propriu.

Twitter Video hosting service

Foarte multi utilizatori folosesc serviciul Twitter de pe telefoane si tablete prin intermediul unor aplicatii native. Pornind de la aceasta premiza si avand in vedere ca deja a dat lovitura cu serviciul propriu de hosting foto, urmatorul pas logic in evolutia portofoliului Twitter este gazduirea de clipuri video. In definitiv, e si mai confortabil sa-ti urci clipul direct pe Twitter in loc de TwitVid, yFrog sau YouTube, ca ulterior sa faci o referinta la el intr-un tweet.

In ceea ce priveste nivelul de popularitate pe care l-ar avea un astfel de serviciu, echipa de dezvoltare Twitter deja constientizeaza ca nu lucreaza la un YouTube Killer. Pe Twitter intotdeauna cele mai multe clipuri au venit de pe YouTube, iar acest lucru nu se va schimba. Noua functie va fi perfecta aproape exclusiv pentru utilizatorii casnici care fac doua trei filmulete la un eveniment si-si doresc sa le urce rapid undeva pentru a le impartasi in secunda urmatoare cu prietenii din twitterverse.

Editorii AllThingD au pus primii mana pe acest zvon, iar daca ne uitam la istoricul publicatiei in zvonuri confirmate sunt foarte mici sansele ca si acesta sa nu se transforme in realitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: