Tupac si Nate Dogg vor avea concert in cateva zile cu ajutorul hologramelor

Tupac si Nate Dogg vor avea concert in cateva zile cu ajutorul hologramelor

2pac dr.dre hologramaDesi ar putea parea extrem de dubios titlul pentru cei care stiu ca Tupac si Nate Dogg au murit in urma cu cativa ani, asta nu inseamna ca este si fals.

In cadrul unui festival de muzica international intitulat Coachella, care se va desfasura in aceste zile in SUA, pe langa o serie de concerte care vor dura 3 zile si vor fi transmise integral pe YouTube, va avea loc si o mare revolutie tehnologica.

Pe langa Dr. Dre si Snoop Dog, la Coachella o participare importanta o vor avea 2Pac, decedat in 2006 si Nated Doog, decedat in 2011, asa s-a confirmat printr-o stire preluata de mai multe website-uri.

Tehnologia folosita pentru a-i aduce pe scena va fi pe baza de holograma, intregile concerte vor putea fi urmarile live direct pe website-ul YouTube.

Un exemplu al utilizarii unei astfel de tehnologiii este concertul de Craciun al Mariei Carey desfasurat anul trecut si ca a fost preluat si transmis de 5 orase europene simultan. Programul complet al evenimentului poate fi accesat la adresa www.youtube.com/coachella.

Citește și: