Toshiba a anuntat primele notebook-uri cu Ivy Bridge

Toshiba a anuntat primele notebook-uri cu Ivy Bridge

Toshiba Ivy Bridge

Chiar daca marele eveniment se va desfasura in Japonia la mijlocul lunii urmatoare, cateva luni mai tarziu noile notebook-uri cu Ivy Bridge de la Toshiba vor ajunge si in restul mapamondului.

Desi cele mai noi sisteme cu procesoare Intel Core i de generatia a treia de la Toshiba vor ajunge in SUA in al treilea trimestru al acestui an, pe 17 mai in Japonia vor fi livrate deja primele exemplare din seria Dynabook Satellite propulsate de cele mai noi creatii ale Intel.

Dynabook Satellte T572, fratele mai mare al lui T571, va avea un procesor Ivy Bridge, cel mai probabil un Core i7-3610QM sau 3615QM, un chip grafic integrat de la Intel – Graphics 4000, plus 4GB RAM.

Varianta mai agresiva la capitolul configuratie va purta numele de Dynabook Satellite T772, va veni standard cu 8GB RAM si pe langa cipul grafic de la Intel va integrac o placa video NVIDIA GeForce GT 630M.

Ambele sisteme vin cu un ecran de 17,3 inci, o rezolutie nativa de 1600 x 900 si un pret de start de 1657$, respectiv 1904$ pentru versiunea T772.

Desi momentan exista o diferenta destul de mare dintre momentul in care cele mai noi creatii din Japonia se comercializeaza si in Europa sau America nu putem decat sa speram ca ajung totusi la un momentdat si la noi.

Citește și: