Toata lumea se fereste de abonamente

, 10 Aug, 12:00

NPD atrage atentia asupra unor trenduri care desi au fost ,,masurate” doar in Statele Unite, sunt la fel de valabile si la noi.

Abonamente de voce si date smartphone

Smartphone-urile sunt in crestere. Indiferent de criza, de salariile in scadere sau de numarul oamenilor fara loc de munca, de la an la an se inregistreaza o crestere de 9% a ratei de adoptie a telefoanelor inteligente. Cu alte cuvinte, este adevarat ca vedeti mai multe telefoane inteligente cand mergeti pe strada. Dubios e faptul ca acele telefoane nu vin neaparat din abonamente.

Din varii motive, numarul utilizatorilor de cartele preplatite aproape ca s-a dublat in ultimul an. 91% mai multi oameni au renuntat la un contract si au adoptat ideea de a trece la un model de plata diferit. Pe acest principiu, dintre totii utilizatorii de smartphone cam 17% nu au abonament la nici un operator de telefonie mobila.

Pentru detalii suplimentare vizand studiul respectiv si pentru a vedea si alte elemente ascunse in raport, accesati linkul  celor de la NPD. Ca un factor suplimentar, e interesat de observat numarul oamenilor melancolici care sunt multumiti cu dispozitive vechi.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail