Toata lumea se fereste de abonamente

Toata lumea se fereste de abonamente

NPD atrage atentia asupra unor trenduri care desi au fost ,,masurate” doar in Statele Unite, sunt la fel de valabile si la noi.

Abonamente de voce si date smartphone

Smartphone-urile sunt in crestere. Indiferent de criza, de salariile in scadere sau de numarul oamenilor fara loc de munca, de la an la an se inregistreaza o crestere de 9% a ratei de adoptie a telefoanelor inteligente. Cu alte cuvinte, este adevarat ca vedeti mai multe telefoane inteligente cand mergeti pe strada. Dubios e faptul ca acele telefoane nu vin neaparat din abonamente.

Din varii motive, numarul utilizatorilor de cartele preplatite aproape ca s-a dublat in ultimul an. 91% mai multi oameni au renuntat la un contract si au adoptat ideea de a trece la un model de plata diferit. Pe acest principiu, dintre totii utilizatorii de smartphone cam 17% nu au abonament la nici un operator de telefonie mobila.

Pentru detalii suplimentare vizand studiul respectiv si pentru a vedea si alte elemente ascunse in raport, accesati linkul  celor de la NPD. Ca un factor suplimentar, e interesat de observat numarul oamenilor melancolici care sunt multumiti cu dispozitive vechi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: