Suzuma SVC-ATX: Un alt fel de robot bucatar!

, 09 Apr, 16:00

sushi

Sunteti entuziasmati cand vine vorba de gadget-uri, asta e clar, din moment ce va aflati pe acest site. Dar pentru bucataria japoneza aveti ceva curiozitate, macar? Sau poate avem de-a face cu vreun maistru bucatar?! Ei, sa trecem la subiect:

E vorba de sushi. Suna cunoscut, nu? Mai precis, roboti de sushi.

Cu un trecut in domeniu inca din 1981, compania Suzumo se pare ca a luat foarte in serios crearea dispozitivelor folosite pentru a face roboti de sushi. Robotii din imaginea de mai sus sau din clipul de mai jos pot face extrem de rapid cantitati mari de sushi, iar calitatea pare a fi foarte buna.

Desi este relativ daca un bucatar japonez ar fi la fel de incantat de aceste aparate ca noi, cu siguranta ar trebui sa se simta amenintat de ele. SVC-ATX, de exemplu, poate crea intr-o ora 960 de role subtiri de sushi gen norimaki.

Momentan, singurul handicap al acestor roboti este ca au nevoie de un om pentru a le pune la dispozitie ingredientele. Cu alte cuvinte, cel mai probabil, omul este cel care le incetineste, altfel ar fi putut fi si mai rapide.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail