SUA si Rusia se aliaza impotriva pirateriei

SUA si Rusia se aliaza impotriva pirateriei

SUA si Rusia s-au decis ca vor lucra impreuna pentru a combate .

SUA si rusia coalitie anti piraterie

Pentru a se conforma unui nou intitulat Intellectual Rights Protection Action Plan, Rusia s-a angajat la masuri radicale in perioada imediat urmatoare. Incepand cu inchiderea de diverse site-uri care fac posibila popularizarea continutului piratat si mergand pana la raiduri ale politiei, Rusia vrea sa se alinieze cu SUA la acest capitol.

Trecand pe partile scriptice ale intelegerii, ambasadorul Americii in Rusia s-a aratat foarte incantat de noul pact. ,,Acest pas este foarte important avand in vedere aderarea recenta a Rusiei la World Trade Organization si aplicarea termenilor WTO in relatia cu noi.”  Tot ca un rezultat al noului pact, reprezentanti ale celor doua tari se vor intalni in mod regulat pentru actualizari vis-a-vis de performanta agentiilor de ordine in prevenirea si anihilarea organizatiilor responsabile cu astfel de activitati ilegale.

In respectiva intelegere, un rol important se pare ca il are si responsabilizarea operatorilor de internet. Nu este detaliat modul in care se va stabili vina unor astfel de companii. In orice caz, si in Rusia va fi implementat sistemul avertismentelor scrise de la operatori menite sa-i sperie pe cei care descarca continut ilegal.

Citește și:
Etichete: