Studiu: Ce gadgeturi s-au oferit de Craciun?

, 30 Dec, 11:20

, a facut o analiza a numarului de smartphone-uri si tablete  activate pe 25 decembrie, .

Dispozitive activate de craciun smartphone tablete

Incercand sa ofere o viziune de ansamblu asupra din acest an, Flurry a facut cateva calcule. Pentru prima oara, numarul tabletelor activate pe 25 decembrie a fost mai mare cu 2% fata de numarul smartphone-urilor. Pentru a demonstra legatura dintre conceptul cadourilor de Craciun si numarul activarilor din prima zi, compania din spatele studiului a mai facut publice niste informatii. In primul rand, intr-o singura zi s-au activat de 3,32 de ori mai multe dispozitive decat in primele 20 de zile din luna decembrie. In comparatie cu anul trecut, numarul de smartphone-uri si tablete activate in respectiva zi a fost cu peste 100% mai mare.

Relativ la brandurile gadgeturilor oferite cadou in aceasta perioada, cum era de asteptat, iPad-urile au fost pe primul loc. Pe locul al doilea, pentru cei cu un buget mai restrans, Kindle Fire-ul HD de 7 inci a fost in topul preferintelor. Si Nexus 7 a celor de la Asus a fost in top. Per ansamblu, un lucru devine evident. Oamenii prefera sa-si ia o tableta la liber decat un smartphone la abonament.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail