Stick-ul USB pentru… fete

, 24 Apr, 15:37

Exista o multime de variante de a integra un Stick USB, varianta de a il ascunde intr-un tampon (absorbant feminin) este cea mai ciudata de pana acum.

In prezent, intimitatea fiecarui individ nu mai pare cel mai de pret lucru, mai ales ca datele personale si detalii picante despre viata fiecaruia sunt postate in fiecare zi pe retele sociale si impartasite cu mii de oameni pe care nici macar nu ii cunoastem.

In legatura cu intimitatea, am vazut o multime de implementari ale stick-ului USB, ascuns in cele mai ciudate obiecte, brelocuri, jucarii, insa varianta tamponului (absorbantul pentru femei) este cea mai ciudata si… una dintre cele mai inteligente de pana acum.

Meninos se numeste compania care a venit cu aceasta idee, denumind intr-un mod foarte original si diferitele variante ale USB-ului, Light, Moderate si Heavy Flow, in functie de capacitatea de 2, 4 sau respectiv 8 GB de „date” care se pot stoca pe acesta. Asadar, daca sunteti in acea perioada a lunii, doamnelor sau domnisoarelor, ori daca doriti sa faceti un cadou inedit, acest produs poate fi o idee interesanta. Nu se specifica insa daca se poate „reutiliza” cu o spalare in prealabil ;))

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail