Steve Jobs ne vorbeste despre viitorul gadget-urilor in 1983 [+AUDIO]

Steve Jobs ne vorbeste despre viitorul gadget-urilor in 1983 [+AUDIO]

Cu toate ca discursurile mai recente ale lui Steve Jobs de la WWDC sau de la conferintele AllThingsD au devenit destul de populare in ultimii ani, un exemplu interesant al viziunii sale asupra viitorului este reprodus in acest discurs din 1983.

Steve Jobs The Future

Cele aproape 55 de minute de continut audio pe care le gasiti integrate mai jos pe SoundCloud sunt formate dintr-un discurs si intrebari si raspunsuri oferite de Steve Jobs in 1983. Evenimentul special de atunci era Conferinta Internationala de Design din Aspen.

Cu toate ca 20 de minute din acest discurs au fost facute publice in urma cu cateva luni, efortul reprodus mai jos apartine in intregime jurnalistului Marcel Brown de la Life, Liberty and Technology. El s-a straduit sa faca rost de inregistrarea completa, sa o transforme in format digital, sa o filtreze si sa o urce pe internet.

Pentru a intelege efortul respectivului jurnalist aveti in vedere faptului ca aici Steve Jobs poveste modul in care crede el ca dispozitivele computationale vor deveni o parte importanta din viata noastra fara de care nu ne vom putea desfasura activitatea. Computerele vor redefini modul incare comunicam unii cu altii. Tot atunci, Jobs prezicea ca in aproximativ 10 ani orice dileme legate de retele locale vor fi eliminate si intreaga procedura a realizarii unui LAN va fi simplicata semnificativ. Pentru ca nu putea lipsi o referinta la iPad, tot in aceasta inregistrare de acum aproape 30 de ani, Steve Jobs povesteste cum Apple va reusi ,,sa puna un computer incredibil de performant intr-o carte pe care o vei putea lua cu tine oriunde”. Respectivul dispozitiv va integra o ,,conexiune radio”.

Auditie placuta!

Citește și: