spnKiX – primele role cu telecomanda [+Video]

spnKiX - primele role cu telecomanda [+Video]

Doar nu credeati ca ati vazut cam tot ce se poate in materie de gadget-uri mai mult sau mai putin utile, nu? Trebuie neaparat sa aruncati o privire la ultima „fita”: spnKiX primele role cu telecomanda.

spnKiX

Cum asa? Pur si simplu aveti in fata voastra un mijloc de locomotie cat se poate de banal: rolele, doar ca spnKiX vin cu motoare si o telecomanda. Cu alte cuvint,e in sfarsit un gadget perfect pentru cei care adora miscarea in aer liber sau, mai bine-zis, plimbarile prin non-miscare in aer liber…

Lasand gluma la o parte, trebuie sa va spunem ca aceste role minune au debutat drept un concept Kickstarter si intr-un final au ajuns sa fie disponibile pe piata. Din punct de vedere tehnic, spnKiX se lauda cu cate un motor de 85 W pe fiecare picior, capabil sa atinga viteze de maxim 15 km pe ora, pe distante de pana la 10 km. Dupa cum noteaza si gizmag.com, rolele motorizate pot transporta orice persona cu o greutate de pana la 82 de kg, fara nici cel mai mic efort, cu ajutorul motoarelor alimentate de baterii Lithium-ion. Acumulatorii se incarca in 5 ore si rezista la aproximativ 500 de cicluri de incarcare.

Partea cea mai interesanta, dupa cum puteti vedea si in videoclip, consta in metoda de control a spnKix-urilor, o telecomanda wireless care te ajuta in deplasare. Cei care isi doresc plimbari lungi telecomandate, pot descoperi mai multe detalii aici, dar trebuie sa stie ca vor fi nevoiti sa scoata din buzunare 699 de dolari pentru a achizitiona rolele cu motor.

Citește și:
Etichete: