SONY RX1 intr-o postura interesanta

, 13 Sep, 13:20

Zille trecute am anuntat un produs greu de crezut, SONY RX1. Cu un body compact, un senzor full-frame si un obiectiv “batut in cuie”, era si timpul sa intelegem secretele acestui concept.

Sony RX1

Intr-un cadru special, editorii Engadget China au avut ocazia sa priveasca o camera RX1 pe bucati. Bolidul cu o valoare aproximativa de 3150 dolari a fost expus de Sony intr-un format pe care de cele mai multe ori il vezi doar randat pe computer. Cele mai importante componente ale camerei au fost puse pe cate un piedestal la distanta mica pentru a-ti demonstra atat raportul de dimensiune dintre piese cat si pozitia in care se asambleaza una vis a vis de alta. De departe cea mai impresionanta componenta este senzorul de 24,3 megapixeli.

Chiar daca nu inteleg de ce a creat Sony acest aparat unic doar pentru a-i pune un obiectiv fix, nu pot decat sa sper RX1 va avea statutul de ,,proof of concept”, urmand ca in scurt timp sa vedem un aparat echivalent cu lentile interschimbabile.

Sony RX1-2

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail