Sony pretageste PlayStation 3 Super Slim

Sony pretageste PlayStation 3 Super Slim

PlayStation 3 de la Sony a primit deja o versiune Slim in 2009, dupa mai putin de trei ani de la lansare. Ei bine, Sony este o companie cunoscuta pentru reiterarea periodica a consolelor de jocuri, iar anul acesta la Gamescom este foarte posibil sa primim anuntul unui PlayStation 3 Super Slim.

Primele informatii despre aceasta noua editie de PS3 vin din partea comisiei FCC (Federal Communications Commission) din America. Aceasta a publicat o serie de imagini si documente care ofera informatii despre noua consola, care pare a avea o carcasa mult mai mica decat ceea ce se gaseste acum pe piata sub forma „Slim” si vine cu un nou numar de model: CECH-4000.  Momentan Sony nu comenteaza asupra acestor informatii si ne indeamna sa asteptam informatii oficiale in legatura cu o noua versiune de PlayStation 3, insa toate semnalele sugereaza un anunt iminent.

Este foarte posibil ca odata cu aceasta editie mai mica, numita temporar „Super Slim”, sa primim o scadere de pret si probabil unitati de stocare interne mai mari. Documentele au fost descoperite de siteul japonez PocketNews.

Citește și: