Sony Music Unlimited vine in curand si pe iOS

Sony Music Unlimited vine in curand si pe iOS
Cătălin Nițu
Cătălin Nițu
15:40 12.01.2012

Candva in primul sfert al lui 2012, Sony Entertainment Network va lansa serviciul Sony Music Unlimited si pe dispozitivele cu iOS. Desi propriile dispozitive mobile ruleaza Android, iar asta ar sugera ca exista o oarecare afinitate fata de aceasta platforma, se pare ca banii in plus pe care i-ar putea strange din abonamentele utilizatorilor de produse Apple sunt mai atragatori decat exclusivitatea.

Sony Music Unlimited va putea furniza muzica prin intermediul serviciului de streaming, dar va oferi si posibilitatea de a pastra melodiile preferate pentru a le putea asculta fara o conexiune la internet. Curioasa este miscarea celor de la Sony de a veni tocmai acum pe iOS, dupa ce multi alti competitori din acelasi segment au lansat deja aplicatii asemanatoare.

Singurii utilizatori cu adevarat avantajati sunt cei care fac trecerea de la un telefon Sony cu Android la iOS si vor sa isi pastreze abonamentul la Music Unlimited. De altfel, acesta poate fi considerat si un bonus pentru utilizatorii de PlayStation 3 sau PC care beneficiaza de acest serviciu si folosesc un dispozitiv cu iOS.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI