Sony lanseaza o multime de produse interesante la IFA

, 31 Aug, 14:02

Pe cand unii se rezuma la o camera foto digitala sau o tableta, Sony s-a decis ca e cazul sa expuna o mare parte din produsele sale in cadrul targului IFA de la Berlin. Asadar avem de a face cu o noua camera foto, NEX5R ce dispune de conectivitate Wireless si care poate fi controlata de un smartphone Xperia,  o camera video de actiune HDR-AS15 cu senzor Exmor R si stabilizare de imagine si multe altele.

Camera video actiune

Exista si o serie noua de boxe si casti cu diverse moduri de conectare cu fir sau bluetooth pentru audiofilii inraiti si una din vedetele standului Sony, un televizor Bravia cu o diagonala de 2,13 metri si o rezolutie nativa 4K, adica 3840×2160 pixeli.

Bineinteles nu lipsesc nici vedetele din gama mobila, si anume noua serie de smartphone-uri Xperia. Este interesant cat de bine pot arata aceste dispozitive in conditiile in care Ericsson nu mai are nici un cuvant de spus.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Sony IFA 2012/”/]

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail