Sony lanseaza aplicatia Music Unlimited pentru iOS

Sony lanseaza aplicatia Music Unlimited pentru iOS

Sony Music Unlimited iOS

Unul dintre cele mai populare servicii ale SONY este acum disponibil pe iPhone, sub forma unei aplicatii de iOS.

Sony Music Unlimited incepand de astazi nu mai este disponibil doar utilizatorilor de terminale cu Android sau dispozitive Sony, precum tablete sau smartphone-uri, ci si tuturor utilizatorilor de iPhone sau iPod Touch. Nici playerele Blu-ray ale brandului sau TV-urile ce pot fi conectate la internet nu au fost neglijate cand a venit vorba de introducerea de functii noi.

Momentan nu exista si o versiune a aplicatiei speciala pentru iPad, insa Sony promite ca se ocupa de problema si o va lansa in viitorul apropiat.

Ideea de concurent pentru Spotify sau Rdio trebuie retinuta impreuna cu faptul ca in cazul SONY vine cu doua versiuni de abonament de 3,99$ sau 9,99$ pe luna. Desi amandoua vin fara reclame, doar cel mai scump ofera utilizatorului posibilitatea selectarii oricarei melodii sau album in format digital la orice ora din zi sau din noapte. Puteti pana si sa salvati continut pentru auditie in momentul in care nu mai aveti acces la internet.

Versiunea de abonament basic, pentru 3,99 dolari, desi ofera utilizatorului un numar nelimitat de auditii, nu-i da neparat si  posibilitea de a alege ce asculta. In schimb, este implementat un sistem de „imi place/nu-mi place” care urmeaza sa genereze, dupa o lunga perioada de experimente, un set de melodii sau albume pe gustul vostru.

Ramane sa vedem daca va exista o versiune a aplicatiei disponibila si pentru alte magazine de gen iTunes in afara de Noua Zeelanda.

Citește și: