SONY isi modernizeaza seria de notebook-uri VAIO E

SONY isi modernizeaza seria de notebook-uri VAIO E

SONY E14-2

Sub numele complet de SONY VAIO E Series 14P, compania si-a modernizat una dintre cele mai populare serii de notebook-uri mainstream cu o dimensiune a panoului de 14 inci.

Cu un nou design pentru carcasa si o reinventare a continutului intern, SONY si modernizat o serie de notebook-uri de 2,3 kilograme si 2,23 centimetri grosime, in conditiile in care din aceste sisteme nu a renuntat la unitatile optice. Dintre micile detalii legate de design, printre care insertii de aluminiu si contururi colorate, cel mai atractive sunt tastatura luminata si touchpad-ul mult mai generos. Panoul este acelasi LED Backlit cu o rezolutie de 1366 x 768.

Un pic de magie, care se spera sa prinda la copii, a fost implementata de companie cu ajutorul camerei web de 1,3 megapixeli. Mai precis, daca dati cu mana in stanga sau in dreapta prin fata camerei, puteti misca inapoi sau inainte in browser sau in libraria de muzica.

Disponibil momentan intr-o singura configuratie, noul Series 14P vine cu un Core i3 – 2350M la 2,3 GHz, 4GB RAM si un hard disk de 500GB. Pe langa o placa video intel, sistemul mai vine si cu un chip grafic AMD Radeon HD 7670M cu 1GB RAM. Cu o autonomie specificata de 7 ore, sistemul mai bine cu Bluetooth 4.0, Wireless b/g/n, 2 porturi USB 3.0, doua porturi USB 2.0 si un port HDMI.

Desi acest sistem nu vine momentan cu un pret, ar trebui sa fie disponibil pana la sfarsitul primaverii in 3 variante de culoare: negru, alb si roz.

SONY E14 Sony

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: