Sony isi dezamageste utilizatorii de terminale cu Android

Sony isi dezamageste utilizatorii de terminale cu Android

 In cazul in care ati obosit sa va uitati pe telefonul vostru cu Android pentru ca prea putini producatori va onoreaza cu un update la Jelly Bean sau chiar Ice Cream Sandwich, stati linistiti nu sunteti singurii. Printr-un comunicat lansat astazi, Sony a decis sa lamureasca situatia upgrade-ului la Jelly Bean pentru terminalele companiei.

sony xperia update android jelly bean

 

La ora actuala nu exista nici un terminal produs de Sony care sa ruleze oficial Jelly Bean – sistemul de operare Android 4.1 lansat de catre Google in luna iunie a acestui an. Asta nu este insa nimic, nici pana la sfarsitul acestui an nu vom vedea vreun Xperia ca sa ruleze acest SO.

Incercand sa calmeze spiritele, Sony a decis sa faca publica lista terminalelor care se vor bucura de un update la Jelly Bean in primul trimestru al anului viitor. Din cate se pare este vorba de Sony Xperia T, Xperia TX, Xperia V, Xperia S, Xperia Acro S, Xperia Ion, Xperia P, Go si J, toate acestea fiind terminale lansate in 2012. Lista trebuia detaliata deoarece nu toate terminalele lansate anul acesta de catre Sony vor beneficia de acest update. Smartphone-uri low end precum Xperia U, Miro sau Tipo vor fi ignorate cu desavarsire. Acelasi tratament de sfidare il vor primi si toate telefoanele lansate anul trecut de catre compania japoneza, indiferent de pretul de achizitie. Pentru a-si justifica neglijenta, in acelasi comunicat Sony a declarat ,,nu am fi putut sa garantam posesorilor celorlalte terminale experienta de utilizare cu care s-au obisnuit si pe care o cerem noi”.

Ca un premiu de consolare, terminalele Sony ce nu vor beneficia de un update la Jelly Bean vor mai primi totusi cateva update-uri de firmware in viitor. Cuvantul cheie din aceasta afirmatie fiind ambiguul ,,viitor”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: