14 iun. 2012 | 21:43

Sony are doua noi terminale: Xperia Miro si Tipo

ACTUALITATE
Sony are doua noi terminale: Xperia Miro si Tipo

Xperia miro Group

Intr-o perioada in care utilizatorii de smartphone cauta solutii din ce in ce mai accesibile, Sony anunta doua noi terminale, unul pentru segmentul de utilizatori cu un buget redus si unul pentru entuziastii retelelor de socializare.

Subitiri, elegante, disponibile in mai multe culori si preinstalate cu Ice Cream Sandwich, ambele smartphone-uri incearca sa se adreseze unui segment de utilizatori cat mai larg.

Xperia Miro este un nou smartphone special gandit pentru cei care nu rateaza nici o ocazie pentru a partaja informatii noi pe Facebook. Daca va incanta sa folositi telefonul ca o sursa de divertisment, tehnologia Sony xLOUD este perfecta pentru a asculta muzica voastra la o calitate sporita. Miro are un ecran de 3,5 inci, o camera de 5 megapixeli, camera frontala perfecta video conferinte, iar daca aveti un televizor compatibil, prin tehnologia DLNA puteti trimite imagini si clipuri video de pe smartphone direct pe TV. Acest model este disponibil in 4 combinatii de culori: negru, negru cu roz, alb, alb cu auriu.

Xperia Tipo, desi vine preinstalat tot cu cea mai noua versiune a sistemului de operare Android, este gandit pentru utilizatorii care se straduiesc sa faca tranzitia de la un telefon clasic la unul inteligent. Cu acest scop, in meniul telefonului gasiti un ghid care va ajuta sa intelegeti mai bine fiecare optiune din meniu. Display-ul realizat dintr-o sticla minerala rezistenta la zgarieturi este de 3,2 inci iar camera este de 3,2 megapixeli. Bateria este de 1500 mAh, perfecta pentru autonomie un pic mai mare iar daca vreti sa nu depasiti traficul de date oferit de operator in meniu gasiti o aplicatie perfecta pentru monitorizarea acestei optiuni. Xperia Tipo este disponibil in culorile rosu, albastru si negru.

Preturile  nu sunt inca specificate, avand insa in vedere ca sunt programate pentru lansare in cel de-al treilea trimestru al acestui an, nu mai avem de asteptat decat cateva zile.

Xperia tipo Black Front

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele