Sony retrage de pe piata tabletele Xperia Tablet S

Sony retrage de pe piata tabletele Xperia Tablet S

Nu a trecut nici o luna de la momentul in care anuntam disponibilitatea celei mai noi tablete de la Sony, Xperia Tablet S, pe piata locala. Din pacate se pare ca produsul e departe de a fi perfect.

Sony Xperia Tablet S

Mai multe publicatii online, inclusiv Reuters, au preluat o stire care l-a scurt timp a fost confirmata printr-un comunicat de presa provenit de la Sony. Compania japoneza a incetat comercializarea noii tablete Xperia Tablet S atat in Japonia cat si celelalte tari in care era disponibila.

Problema, desi nu foarte grava, este legata de o particularitatea a acestui produs promovata intens in materialele de marketing. Rezistenta la cantitati mici de apa sau stropi se pare ca nu este adevarata. Cauza specificata de producator este un spatiu, nu foarte vizibil, intre display si carcasa tabletei. Clientii care au achizitionat deja o tableta beneficieaza de verificari si reparatii gratuite ale produsului. Cu aproximativ 100.000 de tablete comercializate la nivel global, popularitatea acestui produs este departe de a fi un succes, cu toate ca impresiile celor care au avut ocazia sa se joace un pic cu ea au fost in mare parte pozitive.

Personal nu m-am increzut vreodata in rezistenta la apa a unui gadget, cu atat mai putin a unei tablete. In orice caz, daca sunteti posesor de Xperia Tablet S, Sony va recomanda sa o tineti departe de apa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: