Sony anunta noi telefoane rezistente la apa: Xperia Go si Xperia Acro S

Sony anunta noi telefoane rezistente la apa: Xperia Go si Xperia Acro S

Sony Xperia Go

Sony a anuntat lansarea a doua noi smartphone-uri Android care se lauda cu rezistenta la contactul cu lichide.

Primul model, Sony Xperia Go, va rula… Android 2.3 pe un Reality display de 3,5 inci si a optinut certificarea IP67, care se traduce in rezistenta la praf si contactul cu apa. Telefonul va afisa continutul multimedia cu ajutorul Mobile BRAVIA Engine, capteaza instantanee la o rezolutie de 5 megapixeli, display-ul beneficiaza de acoperire cu sticla minerala rezistenta la zgarieturi si capabila sa detecteze degetele ude, toate propulsate de un procesor dual core la 1GHz. Xperia Go va fi disponibil in trei variante de culoare: alb, negru si galben, iar pe piata din SUA va fi regasit sub denumirea de Xperia Advance.

Cel de-al doilea terminal, Xperia Acro S, este mai degraba rezistent la stropire, fiind conform cu standardele IP55 si IP57. Acro S va rula tot Gingerbread si se poate lauda cu un display HD Reality de 4,3 inci cu tehnologia Mobile Bravia Engine, camera de 12 megapixeli si filmare Full HD si un procesor dual core la 1,5 GHz. Noul smartphone pare sa fie echivalentul lui Xperia HD lansat deja in Japonia si va fi disponibil in culorile alb, negru si roz.

Ambele smartphone-uri vor veni incarcarcate cu Music si Video Unlimited din Sony Entertainment Network care va oferi acces utilizatorilor la continut multimedia extrem de actual: muzica, filme chiar si emisiuni TV.

Atat Xpeia Go, cat si Xpeia Acro S vor putea rula pe viitor Android Ice Cream Sandwich si vor putea fi achizitionate incepand cu al treilea trimestru al acestui an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: