Sony: Pretul albumelor lui Whitney Houston a crescut… din greseala

, 16 Feb, 14:26

 

Lumea a fost socata cand a auzit ca binecunoscuta si indragita artista Whitney Houston a decedat in cursul zilei de duminica. Iubita de catre multi, nu e o surpriza ca muzica sa a inceput sa se vanda in ritm alert. Totusi, pe teritoriul Marii Britanii fanii au observat ca pretul albumelor a crescut cu aproape 60% in unele situatii, iar casa de discuri Sony a tacut malc…

Astfel, „The Ultimate Collection” avea un pret cu 60% mai mare pe iTunes UK, adica ajunsese de la 4,99 lire la 7,99 lire. O alta compilatie, „The Greatest Hits”, a crescut de la 7,99 lire la 9,99 lire. Aceste modificari de pret au adus la acuzatii reale ca cineva incearca sa profite de pe urma mortii artistei. In urmatoarele zile, in pofida acuzatiilor aduse, casa de discuri Sony a preferat sa nu dea nici o declaratie cu privire la pretul albumelor lui Whitney Houston.

Totusi, ieri New York Times a primit o declaratie oficiala de la Sony care admite ca preturile au fost modificate, insa ca a fost o greseala. Mda… o coincidenta afurisita, nu?

„Produsele lui Whitney Houston au fost gresit etichetate in iTunes UK. Cand a fost descoperita aceasta greseala, a fost imediat remediata. Ne cerem scuze pentru ofensa adusa.”

Voua cum vi se pare coincidenta?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail