Sony are planuri mari pentru E3 anul acesta, dar fara PS4

, 08 Mai, 09:38

sony e3

Pentru ca evenimentele sunt intotdeauna o ocazie pentru companii de renume sa mai genereze ceva valva in legatura cu niste produse care sunt departe de a fi terminate, iminentul E3 nu este o exceptie.

20 de noi jocuri vor fi prezentate in acest an la E3, intr-o forma sau alta, de catre Sony. Pe un nou site creat de companie in aceste zile, adresat in special presei, pe langa anuntul de mai sus, se mentioneaza si momentul exact al conferintei de presa din acest an al SONY. In cadrul E3, pe 4 iunie la ora 6PMevenimentul va putea fi urmarit atat live, daca sunteti la evenimentul din Los Angeles, cat si online accesand adresa us.playstation.com/e3.

In acest an, standul SONY va avea peste 200 de chioscuri pentru joaca, o mare parte dintre ele fiind cel mai probabil prevazute cu console PS VITA. In programul evenimentului sunt anuntate, pe langa o serie de jocuri noi, produse si servicii care vor avea, dupa spusele SONY, o influenta considerabila asupra divertismentului din a doua jumatate a anului.

In ceea ce priveste anuntul unui eventual urmas pentru PS3, va puteti lua linistiti gandul, SONY a confirmat deja ca nu vom vedea noi console la E3 2012.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail