SloPro te ajuta sa filmezi cu iPhone-ul la 60FPS-uri

, 04 Mai, 15:27

slopro-iphone-app

SloPro pentru iPhone este o noua aplicatie gratuita care face un lucru cu impact artistic deosebit– permite filmarea de continut video la 60 cadre pe secunda.

Desi sunteti limitati doar la iPhone 4S cand vine vorba de aceasta functie, merita sa retineti ca daca incercati sa faceti incetinit un clip filmat cu iPhone-ul in mod obisnuit, respectivul clip se va pixela si isi va pierde considerabil din calitate. Din acest motiv este deosebita aplicatia SloPro si merita experimentata.

Ca mod de operare, dupa ce ati filmat un clip cu aplicatia, puteti alege un nou inceput si sfarsit pentru noul clip si, cel mai important, puteti alege un inceput si un sfarsit pentru perioada pe care este aplicat efectul. Puteti alege din trei viteze: Slow, Slower si Slowest, moment dupa care este suficient sa asteptati cateva secunde pentru a vi se genera clipul final. Direct din aplicatie puteti posta rezultatul pe Facebook sau YouTube dupa ce ati ales unul din 3 tipuri de compresie: Small, Medium, Large. Orientativ va puteti astepta la o rata de date de aproximativ 1 MB/secunda.

Daca va lasa sufletul sa investiti 2$ in versiunea Pro, ce castigati in plus este posibilitatea de a exporta rezultatul in Camera Roll si de a scapa de un watermark care apare pe fiecare clip – „Shot With SloPro for iPhone”.

Desi aplicatia functioneaza de minune si pe orice alt smartphone cu iOS, din pacate functia magica, aceea de a filma continut cu o viteza de 60FPS-uri, le este dedicata doar posesorilor de iPhone 4S.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail