Skype se actualizeaza pe toate platformele

, 15 Iun, 07:59

skype-updates

Desi  ne-am fi asteptat ca suportul la aplicatiile cumparate de Microsoft sa scada considerabil in ultima perioada, se pare ca realitatea este totul alta, iar Skype este cel mai bun exemplu.

Indiferent daca Windows, Mac sau Linux este platforma pe care o folositi, atata timp cat sunteti utilizatori de Skype, zilele acestea sunteti invitati la update.

Noua versiune, printre schimbari de interfata mai mici sau mari, vine si cu cateva functii noi. Ruleaza mai bine pe sistemele mai vechi, se integreaza mai bine cu Facebook si foloseste un renderer mai vechi optimizat pentru computerele mai putin performante.

Daca sunteti utilizatori platitori de Skype pe Mac, pe langa interfata noua primiti posibilitatatea imbunatatita  de partajare a continutului desktop pe un alt computer. Pana si urmatorul sistem de operare Mountain Lion a fost luat in calcul acum, iar continutul a fost actualizat pentru a fi compatibil cu acesta.

Pe partea de Linux, chiar daca vorbim de prima iesire din Beta a aplicatiei Skype, nici aceasta nu a fost ocolita de schimbari semnificative. Atata calitatea video, cat si audio a apelului sunt imbunatatite semnificativ.

In cazul in ca vreti sa faci update-urile manual, pentru Mac accesati acest link, pentru Windows acest link, iar pentru Linux acest link.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail