Skydrive, limitat la 7 GB odata cu noua aplicatie pentru WP7

Skydrive, limitat la 7 GB odata cu noua aplicatie pentru WP7

skydrive 2.0 for windows phone 7

Serviciul de stocare de la Microsoft, Skydrive, a fost laudat in momentul in care a fost lansat intrucat oferea mult mai mult spatiu decat cel mai popular concurent pe aceasta piata: Dropbox.

Ei bine, odata cu lansarea versiunii 2.0 a aplicatiei pentru Windows Phone 7 a serviciului, Microsoft strange putin cureaua si limiteaza spatiul pentru toti utilizatorii. Oricine isi face un cont pe Skydrive incepand de acum va beneficia de numai 7 GB de memorie in cloud.

Pentru a-i rasplati pe utilizatorii deja existenti, Microsoft ofera pentru o perioada limitata posibilitatea de a pastra cei 25 GB disponibili pana in prezent. Tot ce trebuie sa faceti este sa va logati pe site-ul oficial si sa dati doua click-uri pentru a beneficia pentru totdeauna de capacitatea extinsa in mod gratuit. In caz contrar, dupa ce se termina perioada de „fidelizare”, contul va fi retrogradat la 7 GB.

In cazul in care doriti sa extindeti spatiul disponibil de pe Skydrive, preturile pe an sunt de 10 dolari pentru 20GB, 25 dolari pentru 50GB si 50 dolari pentru 100GB.