Skydrive, limitat la 7 GB odata cu noua aplicatie pentru WP7

Skydrive, limitat la 7 GB odata cu noua aplicatie pentru WP7

skydrive 2.0 for windows phone 7

Serviciul de stocare de la Microsoft, Skydrive, a fost laudat in momentul in care a fost lansat intrucat oferea mult mai mult spatiu decat cel mai popular concurent pe aceasta piata: Dropbox.

Ei bine, odata cu lansarea versiunii 2.0 a aplicatiei pentru Windows Phone 7 a serviciului, Microsoft strange putin cureaua si limiteaza spatiul pentru toti utilizatorii. Oricine isi face un cont pe Skydrive incepand de acum va beneficia de numai 7 GB de memorie in cloud.

Pentru a-i rasplati pe utilizatorii deja existenti, Microsoft ofera pentru o perioada limitata posibilitatea de a pastra cei 25 GB disponibili pana in prezent. Tot ce trebuie sa faceti este sa va logati pe site-ul oficial si sa dati doua click-uri pentru a beneficia pentru totdeauna de capacitatea extinsa in mod gratuit. In caz contrar, dupa ce se termina perioada de „fidelizare”, contul va fi retrogradat la 7 GB.

In cazul in care doriti sa extindeti spatiul disponibil de pe Skydrive, preturile pe an sunt de 10 dolari pentru 20GB, 25 dolari pentru 50GB si 50 dolari pentru 100GB.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: