06 sept. 2012 | 14:13

Silicon Power vine deja cu pachete speciale pentru sarbatori

ACTUALITATE
Silicon Power vine deja cu pachete speciale pentru sarbatori

Silicon Power Limited Edition

Silicon Power este primul producator care se gandeste deja la ofertele de sarbatori. Pachetul special include doua stick-uri USB si un HDD portabil. Avand in vedere problema globala cu HDD-urile de anul trecut, productorul lanseaza mai devreme pachetul pentru a atrage cat mai multi doritori.

Pachetul consta in stick-ul USB Touch 850, stick-ul Luxmini 322 si HDD-ul portabil D05. Toate trei produsele includ un design specific sarbatorilor de iarna si par sa fie un cadou destul de inspirat pentru oricine. Drive-urile USB vin cu garantie pe viata iar HDD-ul extern u o garantie limitata de 3 ani, mai mult totusi decat ofera alti producatori la momentul actual. Este foarte interesant momentul ales de Silicon power pentru promovarea ofertei in cauza, dovada ca nivelul de competitie intre producatorii de memorii flash este foarte ridicat si fiecare trebuie sa vina cu ceva nou pentru a avea vanzari cat mai bune.

Nu avem inca detalii despre preturi si capacitati, sunt insa tare curios daca vor aparea la fel de repede in magazine ca si comunicatul de presa.