Silicon Power Sky Share H10 – Stocare fara fire

Silicon Power Sky Share H10 – Stocare fara fire
12:59 24.09.2012

Sky Share H10 Product ImageCablurile cred ca au fost si sunt cea mai mare problema atunci cand conectezi un dispozitiv de stocare, cum ar fi un HDD la un laptop sau un desktop. Tot timpul te incurci de ele si risti sa scapi HDD-ul atunci cand ridici laptopul, pur si simplu uiti ca este conectat. Ce te faci atunci cand ai un Smartphone sau o Tableta ca Google Nexus 7 ce nu detine un slot pentru carduri si vrei sa rulezi alte informatii ce nu au loc in memoria interna? Aici intervine Silicon Power Sky Share H10, un HDD extern de 2.5 inch cu o baterie interna si un modul WiFi!

Dispozitivul mi se pare absolut genial, chiar daca sunt constient ca poate mai exista si altele similare, este primul la care vad imagini si specificatii complete , si vad ca este disponibil comercial. H10 poate veni in capacitati de 500 GB si 1 TB iar la acesta se pot conecta atat laptopuri cat si dispozitive Android sau iOS. pentru o viteza mare de lucru detine si USB 3.0. Pana la 8 dispozitive pot fi conectate simultan si pot beneficia de standardul de transfer wireless 802.11n la o viteza de 300 Mbps. Autonomia acestuia este de aproximativ 5 ore, avand integrat un acumulator de 2600 mAh. Greutatea acestuia este de doar 255 grame, destul de putin avand in vedere ca un HDD normal de laptop cantareste 120-140 grame.

Aplicatiile pentru Android si iOS sunt gratuite, iar pentru sisteme desktop sau laptopuri se foloseste o interfata web pentru a accesa informatiile. Momentan dispozitivul nu apare pe site-ul producatorului insa sper sa revenim in curand cu mai multe informatii legate de disponibilitate si pret. Personal, abia astept lansarea lui, deja stiu ca imi va lua o gramada de griji de pe cap.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI