Si Office 2013 trece pe Metro – incepe cu icoanele

Si Office 2013 trece pe Metro - incepe cu icoanele

Office 2013 logo intro

Desi se vehiculau mai multe schimbari estetice in Microsoft Office 2013, pe langa schimbarile din versiunea alpha lansata acum cateva luni, e interesant sa vezi ca trendul respectiv incepe inca de la icoanele de pe desktop.

Avand in vedere ca, daca se respecta termenul celor de la Microsoft, la inceputul lunii viitoare ar trebui sa vedem prima versiune beta de Office 2013 pentru utilizatori, elementele Metro nu puteau sa lipseasca nici de aici. Daca mai jos vedeti primele icoane scapate pe internet direct din noua suita office, profitam de ocazie pentru a reaminti si alte elemente ce le vom vedea in noul Microsoft Office 2013.

In primul rand, Microsoft a confirmat ca o iteratie de Microsoft Office 2013 va avea terminatia RT, o particulartiate care confirma o versiune a suitei Office optimizate pentru Windows 8 for ARM. Respectiva versiune va fi preinstalata gratuit pe tablete cu procesoare ARM ce vor rula Windows RT.

In ceea ce priveste restul trasaturilor estetice, Office 2013 va veni cu doua interfete interschimbabile: Reading Mode si Touch Mode. Ambele au trasaturi comune, de genul suprafete aplatizate, pentru o utilizare mai usoara folosind ecrane sensibile la atingere.

 

Citește și: