Noi servere de la Maguay, tot pe platforma Intel

, 05 Apr, 14:00

Pe langa HP si Dell, care au avut saptamana trecuta evenimentele de lansare, era timpul si pentru Maguay, unul dintre putinii integratori autohtoni, sa isi dezvaluie noile produse pentru segmentul business.

Noile modele sunt propulsate de procesoare Intel din seria E5, procesoare Xeon multicore ce aduc in plus fata de generatia anterioara un consum mult mai redus de energie si o eficienta mai ridicata in prelucrarea task-urilor.

Serverele sunt de fapt punctul forte al producatorului autohton, pe langa segmentul de laptop/netbook sau, mai nou, chiar si ultrabook. Echipamentele Maguay se adreseaza celor care au nevoie de solutii complete in business si beneficiaza de un sistem de suport bine pus la punct si de o garantie ridicata. Procesoarele E5 de la Intel ofera de asemenea performante ridicate si in domeniul virtualizarii reducand astfel costurile fizice ale echipamentelor.

Adresate companiilor mici, medii şi mari, serverele Maguay fac dovada expertizei tehnice avansate, configuraţiile fiind validate in premieră atat pe platforme software open-source, cat si de producători de tehnologie precum Intel, RedHat, Vmware, Citrix sau Microsoft.

Noile eXpertServer asigura convergenta a patru dintre tintele dorite de orice companie pentru echipamentele IT: preţ de achizitie si costuri de operare mici, consum redus de energie si performanta ridicata. In plus, Maguay a dezvoltat o platforma completa de servicii, produse hardware si software care vin sa completeze oferta pentru soluţii complexe de infrastructură IT, comunicare si colaborare, securitate, stocare si back-up date.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail