Seria SA-NSx: noi sisteme de streaming wireless de la Sony

Seria SA-NSx: noi sisteme de streaming wireless de la Sony

Daca tot ne-am obisnuit sa interactionam mai mult cu dispozitive fara fire, in parte datorita smartphone-urilor si tabletelor, SONY vine cu cateva sisteme audio pe aceeasi idee – wireless.

sony-sa-ns-wireless-speakers

Cele mai noi modele de boxe din seria SA-NSx, cu numele de 310, 410 si 510, pe langa dimensiuni compacte, vin cu pachete complexe de functii. Vorbim exclusiv de modele cu tehnologii wireless, care incearca si reusesc sa fie compatibile cu tot ce inseamna sursa de continut audio. Designul este specific surselor de sunet la 360 de grade, iar punctul lor forte este standardul AirPlay ale celor de la Apple. Pentru a nu-i lasa in aer pe utilizatorii PC-urilor sau ai terminalelor cu Android, acestia din urma pot beneficia de o functionalitate asemanatoare cu cea AirPlay prin intermediul unor aplicatii dedicate.

Pe partea de autonomie, singurul dintre cele 3 modele care vine cu un grad sporit de portabilitate este SA-NS510, acesta incorporand o baterie.

Toate cele 3 modele sunt disponibile global acum, iar ca preturi SA-NS310 costa 230 dolari, SA-NS410 – 310 dolari si SA-NS510  – 470 dolari.

Citește și:
Etichete: