Sapphire Radeon HD 7770 este acum disponibil in varianta Vapor-X

Sapphire Radeon HD 7770 este acum disponibil in varianta Vapor-X

Noua serie de placi video de la AMD a fost foarte bine primita de catre utilizatori. Incep sa apara modele cu racire proprietara cum este si Sapphire HD 7770 Vapor-X.

Sapphire HD 7770 Vapor-X

Sistemul de racire pe care il foloseste Sapphire, este pe piata de ceva vreme, insa cu fiecare nou model de placa grafica devine din ce in ce mai cunoscut. Conceptul Vapor-X permite o racire mai rapida, datorita lichidului din interiorul heatpipe-urilor care trece din stare lichida in stare gazoasa foarte rapid, efectuand mai bine transferul de caldura de la GPU la restul radiatorului. Astfel placile grafice ce folosesc aceasta tehnologie sunt mai reci si implicit mai silentioase.

HD 7770 Vapor-X dispune de 1 GB GDDR5 memorie video, si frecvente de 1100 MHz pentru GPU si 1300 MHz pentru memoria grafica, implicit mai mult decat varianta etalon. HD 7770 ofera de asemenea si posibilitatea conectarii mai multor monitoare avand suport pentru EyeFinity 2 de la AMD. Portul HDMI 1.4a inclus pe aceasta placa permite transferul imaginilor 3D la un monitor compatibil. Pentru profesionisti sau pentru cei care sunt in top cu tehnologia putem mentiona ca aceasta serie de placi grafice de la AMD este compatibila si cu display-uri 4K.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: