SAPPHIRE HD 7870 Flex – Performanta in configuratie multi-monitor

SAPPHIRE HD 7870 Flex - Performanta in configuratie multi-monitor

In caz ca nu erati la curent, HD 7870 este unul dintre noile ciprui grafice lansate de AMD acum ceva vreme, este de asemenea si unul dintre cele mai puternice. Respectand traditia de a fi printre primii Sapphire lanseaza si el un model de placa proprie, HD 7870 Flex.

Sapphire HD7870 FleX

Ce este diferit fata de versiunea standard a PCB-ului si al sistemului de racire? Ei bine placa beneficiaza de o racire cu doua ventilatoare normale, varianta standard are doar unul de tip turbina, doi conectori DVI un HDMI si un Display Port, toti de dimensiuni normale. Am tinut sa precizez acest lucru pentru ca un ultimul timp placile AMD vin cu conectori HDMI sau DP in varianta mini. Placa dispune de 2 GB GDDR5 memorie video ce ruleaza la o frecventa de 1200 MHz, GPU-ul fiind tactat la 1000 MHz. Tehnologia Eyefinity isi face din nou simtita prezenta astfel toti cei 4 conectori pot fi folositi pentru vizualizarea imaginii.

Ca orice placa cu un pret de lansare de 500 de dolari, HD 7870 Flex are si functia Dual BIOS, nu pentru backup ci pentru BIOS-ul de overclock. In caz ca exista probleme cu setarile sau nu doriti sa o folositi in acest mod, switch-ul onboard face trecerea rapida la modul standard de functionare. Pentru pasionatii 3D conectorul HDMI este cel cu versiunea 1.4a, adica suporta un refresh de 120 Hz.

HD7870_FleX Cutie

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: