Samsung S Voice a scapat pe internet – un fel de Siri subdezvoltata

, 21 Mai, 12:39

svoice

Unul dintre cele mai importante elemente din noul Galaxy S III este clona de Siri – S Voice. Cum firmware-ul a fost scapat pe internet in urma cu ceva timp, cu mult inaintea dispozitivului, era imposibil ca respectiva aplicatie sa nu fie extrasa si instalata pe alte dispozitive. Asta s-a si intamplat.

Cei de la The Verge  au confirmat similaritatile cu Siri si tot ei au confirmat faptul ca APK-ul ruleaza fara probleme majore pe orice dispozitiv cu Android 4.0. Firmware-ul descarcabil il puteti gasi pe XDA-Developers, iar rapoarte legate de utilizarea S-Voice gasiti pe intreg internetul.

Primele impresii, desi nu vin de la mine, confirma aceleasi functii pe care le are Siri, dar la un nivel considerabil mai simplist. Desi suporta configurarea de evenimente in calendar, trimiterea de mesaje, aflarea informatiilor meteo din diverse locatii, informatii obtinute din Wolfram Alpha, din pacate nu intelege intrebari formultate intr-un mod normal, precum SIRI. Sentimentul interactiunii are multe elemente mecanice, vocea este robotizata, iar multe dintre intrebarile relativ simple te duc la o cautare pe Google.

Desi S Voice este la inceput si astfel de probleme nu au existat niciodata cu SIRI, ramane sa vedem daca in timp se vor remedia si utilizatorii vor fi incantati.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail