Samsung S Launcher introduce meniul Start in Windows 8

Samsung S Launcher introduce meniul Start in Windows 8

Desi multe dintre review-urile pentru Windows 8 nu sunt foarte roz, un nor negru pluteste deasupra Microsoft pentru eliminarea butonului si a meniului Start din ecuatie. Din fericire, utilizatorii de sisteme Samsung au acum o solutie pentru aceasta problema.

Launcher Widget

S Launcher este numele unui widget care va veni preinstalat pe toate PC-uri Samsung cu Windows 8. Acesta este similar cu meniul Start din Windows 7 si include o mare parte parte din functionalitatea originalului. Trecand peste faptul ca poate aparea oriunde datorita functionalitatii de Widget, din noul S Launcher puteti porni aplicatii si puteti accesa panoul de control, impreuna cu diverse setari si scurtaturi.

Puteti chiar si sa incepeti sa tastati in respectivul widget, si acesta va afisa in timp real rezultatele cautarii ca in cazul meniul Start din Windows 7. Nu lipseste nici macar o pagina de configurare pentru acesta, din care puteti ajusta diversi parimetri ai aplicatiei. Daca vreti sa adaugati scurtaturi catre diverse aplicaiti de pe PC, este suficient sa trageti icoanele acestora direct in widget.

Desi Microsoft a facut mari eforturi pentru a face imposibila readucerea in Windows 8 a vechiului Start, cu siguranta in cateva saptmani vom fi bombardati cu alternative la una dintre cele mai simple probleme dintr-un sistem de operare extrem de complex. S Launcher de la Samsung este doar prima dintre ele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: