Samsung renunta la functii din Galaxy S III

Samsung renunta la functii din Galaxy S III

Intr-o perioada in care procesele pe patente au repercusiuni din ce in ce mai grave, inclusiv interizicerea comercializarii unor terminale noi noute, Samsung a ales sa taie o functie importanta din Galaxy S 3 – printr-un update OTA.

Samsung Galaxy S III

Desi ne-am obisnuit sa asociem ideea de update a unui smartphone cu pachet de functii noi, eventual cateva update-uri de securitate si stabilitate, posesorii celor mai noi smartphone-uri Samsung S III pe retelele Sprint si AT&T mai mult au pierdut decat au castigat in urma ultimului update.

O functie importanta, global search, a fost eliminata prin noul update, venit pe calea aerului, saptamana trecuta, pentru utilizatorii de Galaxy S III cu abonament din SUA. Butonul mare de cautare de pe prima pagina a smartphone-ului, care facea o treaba foarte buna atat in a cauta pe Google cat si prin agenda, mailuri sau SMS-uri, acum se limiteaza doar la a cauta pe Google.

Desi era evident pentru foarte multi utilizatori ca aceasta decizie a celor de la Samsung are fundamente in procesele active cu Apple, compania a iesit totusi la rampa cu o declaratie oficiala. „Samsung a actualizat firmware-ul smartphone-urilor Galaxy S III ca o masura preventiva, pentru a se asigura ca utilizatorii din SUA se pot bucura de produsele noastre inovatoare fara intreruperi.”

Daca va aflati in posesia unor smartphone-uri precum Galaxy S III, aceasta lectie sa fie invatatura de minte pentru a citi de doua ori inainte de a instala un update.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: