Samsung pregateste un alt urmas pentru Galaxy S II

Samsung pregateste un alt urmas pentru Galaxy S II

Noi zvonuri au inceput sa circule pe internet legate un posibil Galaxy S II Plus. Avand in vedere ca aceeasi reteta a fost aplicata si la aproximativ 1 an de zile dupa lansarea primului Galaxy S, aceasta lansare este cat se poate de probabila.

Samsung Galaxy S II Plus

Noul smartphone al celor de la Samsung, pe care petnru prima oara il puteti vedea in imaginile de mai sus, pare sa aiba un un ecran de AMOLED de 4,5 inci. Pe partea de procesare noul Galaxy S II Plus va avea un procesor dual core tactat la 1,5 GHz Exynos ajutat de 1GB RAM si 16GB spatiu de stocare. Camera din spate va fi de 8 megapixeli iar sistemul de operare preinstalat din cate se pare va fi Ice Cream Sandwich.

Avand in vedere noile zvonuri si faptul ca acest model se vehiculeaza de ceva pe timp pe internet, producatorul coreean are toate sansele sa faca public noul model mai degraba mai devreme, decat mai tarziu. Daca sunteti in cautarea unui algoritm pentru aproximarea momentului lansarii noului S II Plus puteti porni de la faptul ca primul Galaxy S a fost lansat in iunie 2010 in timp ce Galaxy S Plus a ajuns in mainile primilor utilizatori in iulie 2011.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: