Samsung lucreaza la o tableta de 12 inci

Samsung lucreaza la o tableta de 12 inci

Printre documente pe care Samsung si Apple au fost obligate sa le aduca in fata la marele proces, BGR se pare ca a gasit informatii pretioase referitoare la o tableta deosebita pe care ar trebui sa putem pune mana pana la sfarsitul acestui an.

samsung-p10-1

Intitulata P10, noua tableta pe care Samsung pare ca o pregateste deja, integreaza conectivitate LTE, un panou de 11,8 inci si o rezolutie senzationala: WQXGA. Aceasta din urma, in termeni umani, se traduce prin 2560 x 1600. Apple startul cursei pentru densitate de pixeli peste medie si era doar o chestiune de timp pana ce Samsung, unul dintre cei mai importanti producatorui de LCD-uri si panouri AMOLED, urma sa lanseze propria interpretare de dispozitiv cu „Retina Display”. Desi la 11,8 inci s-ar putea ca noua tableta sa nu fie una dintre cele mai portabile de pe piata, densitatea de 256 ppi o transforma relaxat intr-un dispozitiv pe care Apple l-ar numi Retina.

Desi o astfel de tableta era vehiculata inca de la mijlocul anului trecut, nu avem o data de lansare pentru un posibil Galaxy Tab 11.8. Eventual, putem sa asociem si aceasta tableta unui eveniment Samsung care ar trebui sa aiba loc in mijlocul lunii August la New York.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: