Samsung iti permite sa vezi doua filme la acelasi TV

Samsung iti permite sa vezi doua filme la acelasi TV

Din cate se pare un ecran de 55 inci de la Samsung cu tehnologie OLED Multi View este tot ce-ti trebuie pentru a te uita cu sotia la film fara sa te certi. De ce aceasta este solutia? Pentru ca te poti uita la doua filme complet diferite.

Magic-View-2

Desi conceptul de multi-view nu este complet nou si LG, Philips sau Sony il promoveaza de ceva timp in activitati de gaming, solutia Samsung este interesanta. Practic, vorbim de un panou capabil sa afiseze doua semnale video diferite intretesute, o aptitudine de care dau dovada toate televizoarele 3D. Ce este interesant la solutia Samsung consta in faptul ca te ajuta sa profiti de posibilitatea panoului de a afisa doua imagini diferite simultan pentru a afisa doua filme. Avand in vedere ca si partea audio este o componenta fundamentala din experienta de vizionare, scenariul nu se termina aici. Ambele perechi de ochelari necesare experientei includ atat doua lentile polarizate in acelasi fel, pentru a afisa aceeasi imagine, cat si o pereche de casti pentru partea audio.

Demonstratia celor de la Samsung ce a avut loc la IFA, a inclus panouri OLED de 55 inci iar experienta de vizionare a fost deosebita din cate se pare. Ochelarii sunt extrem de usori si printr-un click pe rama poti face tranzitia de la un semnal video la altul. Trebuie apreciat faptul ca imaginile au fost extrem de clare, fara artefacte sau reminiscente din celalalt stream.

samsung-multiview-306519

Citește și: