Samsung Galaxy Tab 2 10.1 trece prin ultimele modificari inainte de comercializare

, 18 Apr, 11:10

Galaxy Tab 2 10.1

Urmatorul smartphone Samsung din seria Galaxy are de ocupat niste papuci extrem de mari, iar acelasi lucru este valabil si pentru urmatoarea tableta Galaxy Tab 2 10.1.

Din surse sigure, ca de fiecare data, Netbooknews a obtinut informatii ca gigantul coreean a oprit momentan productia la urmatoarea tableta din seria Galaxy Tab pentru motivul extrem de bine fondat ca aceasta ar trebui sa gazduiasca un procesor quad core, si nu dual core, cum se credea initial. Noua tableta, care in acest stadiu de productie poarta numele de cod Espresso, desi nu exista informatii oficiale care sa confirme acest lucru, cel mai probabil va integra acelasi procesor quad core prezent si in smartphone-ul Meizu MX – Samsung Exynos.

Samsung Galaxy Tab 2 10.1  este planificata pentru lansare in SUA la data de 13 mai, insa momentan nu se stie daca aceste schimbari de arhitectura interna ii vor intarzia lansarea pe piata.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail