Samsung Galaxy S3 „matura pe jos” cu adversarii sai

, 23 Apr, 16:21

Un screenshot aparut recent pe internet demonstreaza puterea impresionanta a lui Galaxy S3, terminalul Samsung ce urmeaza sa fie lansat in curand.

 Samsung Galaxy S3 - GT - i9300

Conform datelor din acel screenshot, Galaxy S III (Samsung GT-i9300) pare a fi un adevarat monstru in ceea ce priveste puterea interna de procesare, depasind Apple iPhone 4S si chiar si pe noul HTC One X. Rezultatele nu mai sunt disponibile online, site-ul PhoneArena a reusit sa faca rost de imaginea respectiva.

Lansarea celui de-al treilea model al seriei Galaxy i-ar putea ingrijora pe competitorii actuali. Samsung Galaxy S3 este asteptat sa detina un procesor Quad Core, un ecran HD de 4.7 inci, o camera de 12 megaixeli si conectivitate 4G si compatibilitate NFC. Cel putin asa precizeaza listarea de pe Amazon.de, inca prezenta pe site. Amazon specifica de asemenea si pretul, la 599 Euro cu taxe incluse. Posibil ca si la noi sa fie disponibil la o suma apropiata, asta daca nu se gandesc magazinele online care il vor aduce pe sub mana sa mai faca un ciubuc de pe urma celor interesati de acest terminal.

Teaser-ul cu numarul doi pentru evenimentul pregatit de Samsung in data de 3 mai sugereaza destul de bine ca va fi lansat noul smartphone si face din nou aluzia la Apple si la grupul de fanboy care a ales iPhone doar pentru afinitatea fata de producator.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail