Samsung Galaxy S III primeste un update OTA

, 08 Iul, 13:20

Galaxy S III OTA UpdateSIII Update

Pentru ca la un smartphone actual nimic nu este mai important decat un flux regulat de actualzari de software, este placut sa vezi ca cei de la Samsung cred acelasi lucru in legatura cu recent lansatul S III.

In cazul in care aveti un terminal Galaxy S III deblocat de orice retea sau cumparat direct la Samsung, fara abonament, in scurt timp veti fi atentionati ca aveti un update. Disponibil pe calea aerului – OTA, noul update are o dimensiune de 72,68MB.

Pe langa constanta afirmatie ,,imbunatateste stabilitatea terminalului”, este vorba si de o mult ravnita functie pentru ajustarea nivelului de luminozitate a ecranului. Disponibila in bara de setari care apare in  momentul in care dati cu degetul de sus in jos, noua functie este un banal slider care va permite sa ajustati nivelul de luminozitate al ecranului in orice moment. Pe langa asta, in acelasi meniu aveti o bifa pe care o puteti activa sau dezactiva arbitrar pentru porni sau opri functia de ajustare a luminozitatii ecranului.

Avand in vedere ca foarte multi utilizatori s-au plans de faptul ca senzorul de lumina ambientala fie nu functioneaza foarte bine, fie functioneaza extrem de prost, noul update are toate sansele sa entuziasmeze posesorii de S III.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Sunt foarte tari astia de la Samsung, la o luna de la lansarea SIII deja fac updateuri, de asta au reusit sa ocupe prima pozitie la nivel mondial intr-un timp asa scurt, luand fata Nokia si Apple, pentru ca sunt foarte atenti la necolie utilizatorilor.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail