Samsung Galaxy M anuntat in Coreea

Samsung Galaxy M anuntat in Coreea

Samsung a anuntat pentru tara sa de origine, Coreea de Sud, un nou terminal mobil din seria Galaxy. Acesta se numeste Galaxy M si conform listei de anul trecut, care explica ce inseamna literele din „coada”, este un telefon High-End la un pret nu foarte piperat.

Din pacate, acest lucru inseamna ca si specificatiile tehnice au de suferit. La prima vedere seamana foarte mult cu Galaxy R, telefonul plasat imediat sub Galaxy S II, insa exista o diferenta clara intre ele la nivelul specificatiilor tehnice. In primul rand, display-ul SuperClear LCD a fost inlocuit cu un Super AMOLED de 4 inci, insa procesorul a fost downgradat de la Tegra 2 la un procesor single core de 1 GHz. Camera poate capta imagini la numai 3 megapixeli, iar telefonul include si un tunner TV, desi are o grosime de numai 9,9 mm. Carcasa metalica a modelului M este probabil cea mai mare diferenta fata de restul seriei Galaxy, si va veni in trei culori: Platinum Silver, Blue Black si Lavender Pink.

Sistemul de operare care va veni livrat cu noul terminal Samsung este Android 2.3, iar compania nu a precizat daca va primi sau nu update la noul Ice Cream Sandwich. Desi momentan a fost anuntat doar pentru piata coreana, este foarte posibil ca acest telefon sa vina si in Europa. Pretul fara contract la care a fost anuntat este echivalent cu 390 de euro.

Citește și: