Samsung DA-E750 – Docking-station-ul suprem

Samsung DA-E750 - Docking-station-ul suprem

Samsung DA-E750

Samsung isi face intrarea pe piata din Romania cu un Docking Station Wireless pentru smartphone-uri si playere audio. Destul de simplu nu? De ce suna atat de pompos titlul atunci? Ei bine noul docking station foloseste in loc de tranzistoarele pentru amplificare acele tuburi vidate folosite si in trecut pentru a oferi un semnal audio foarte bun. Numite si tuburi cu vacuum, sau „lampi” in limbajul mai comun acestea proceseaza semnalul analogic redand-ul la calitate foarte ridicata.

DA-E750 se aliniaza asadar din specificatii cu alte sisteme de sunet profesionale dedicate audiofililor pasionati. Pentru a accentua si mai mult apartenenta unei clase superioare, finisajul carcasei este realizat din lemn lacuit de culoare mahon sau negru (Piano Black).

Pretul pentru o astfel de bijuterie este bineinteles raportat la ceea ce ofera. 2500 Lei nu cred ca este o suma prea mare in comparatie cu concurenta de genul Harman Kardon, ce poate ajunge la valori astronomice. Dock-ul este compatibil atat cu smartphone-urile ce ruleaza Android cat si cu terminalele rivalului, Apple.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: